СЕКЦІЯ 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [89] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 89
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Використання живокосту лікарського (Sympylum Officinale) у хворих на хронічний холециститГайдуков, В.А.
2018Можливості комплексного лікування лазеротерапією та антиоксидантами порушень цитокінового профілю в осіб, хворих на бронхіальну астмуШумко, Г.І.
2018Катехоламінзв’язувальна функція еритроцитів у хворих на артеріальну гіпертензію та ішемічну хворобу серця з порушенням метаболізму глюкозиЧурсіна, Т.Я.; Міхалєв, К.О.
2018Особливості функціонального стану печінки у пацієнтів за коморбідності остеоартрозу та ожиріння на фоні призначення нестероїдних протизапальних препаратівХухліна, О.С.; Ляхович, О.Д.
2018Клінічна характеристика у хворих на пептичну виразку шлунка та дванадцятипалої кишки у поєднанні з артеріальною гіпертензією і цукровим діабетом типу 2 при впливі гена cagА інфекції H.pyloriФедів, О.І.; Сіцінська, І.О.
2018Алельний поліморфізм генів GST у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень із коморбідним хронічним панкреатитомУрсул, О.О.; Гайдичук, В.С.
2018Зміни особистості у хворих на ішемічну хворобу серця похилого вікуТрефаненко, І.В.
2018Корекція фармакотерапії хворих на негоспітальну пневмонію через визначення чутливості S.pneumoniaeТкач, Є.П.
2018Кількісний аналіз електрокардіограми в оцінці ефективності лікування хворих на інфаркт міокардаТащук, В.К.
2018Системне запалення у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень поєднане із ожиріннямСтупницька, Г.Я.
2018Показники про- та антиоксидантної системи в крові та ліпідний обмін у хворих на остеоартроз у поєднанні з цукровим діабетом типу 2 та артеріальною гіпертензієюСоколова, І.І.; Федів, О.І.
2018Аналіз показників функціонального стану суглобів у хворих на остеоартроз в поєднання з ожирінням та хронічним панкреатитомСмандич, В.С.; Хухліна, О.С.; Лар-Смандич, О.В.
2018Показники фібринолітичної активності плазми крові хворих на остеоартроз, поєднаний з цукровим діабетом типу 2, ожирінням та артеріальною гіпертензієюСердулець, Ю.І.; Федів, О.І.
2018Клінічні особливості перебігу хронічного панкреатиту у хворих на гіпотиреозРаца, В.В.; Федів, О.І.
2018Зміни показників оксидантно-протиоксидантного гомеостазу крові при хронічному панкреатиті у хворих на гіпотиреозРаца, В.В.; Федів, О.І.
2018Можливості використання L-карнітину у комплексному лікуванні хворих на неалкогольну жирову хворобу печінкиПрисяжнюк, В.П.
2018Вегетативна дисфункція при ішемічній хворобі серцяПолянська, О.С.
2018Тривожні та депресивні розлади у пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системиПоліщук, О.Ю.
2018Особливості діагностики та лікування об’ємзалежного варіанту у хворих на есенційну гіпертензію II-III стадіїПлеш, І.А.; Борейко, Л.Д.; Сливка, Н.О.; Кшановська, Г.І.; Кермощук, Н.Д.
2018Біліарна недостатність при первинній функціональній дисмоториці жовчних шляхівПатратій, М.В.; Соколова, І.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 89