СЕКЦІЯ 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [89] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 89
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Ефективність включення до комплексної терапії стабільної стенокардії алопуринолу та кверцетинуАль Салама, Мухамед Васек Обейд
2018Використання схеми лікування гепадиф, езетіміб та фозиноприл у хворих із коморбідним перебігом неалкогольного стеатогепатиту, ожиріння та гіпертонічної хвороби II стМандрик, О.Є.; Воєвідка, О.С.
2018Потенціювання дії антибактеріальних засобів із застосуванням дозованих ефіроолійних препаратів в лікуванні хворих із загостренням хронічного обструктивного захворювання легеньМалкович, Н.М.; Марунчик, С.Л.; Бєлорусова, Л.О.
2018Особливості небулайзерного застосування вентилору у хворих на хронічне обструктивне захворювання легеньКушнір, Л.Д.
2018Клініко-патогенетичні особливості перебігу інфекційних загострень ХОЗЛ у хворих із супутнім метаболічним синдромом та можливості використання ексипіму у комплексному лікуванніКушнір, Л.Д.; Багрій, В.М.; Галиш, І.В.; Вівсянник, В.В.
2018Досвід застосування комплексних вітамінних препаратів у лікуванні хворих на субкомпенсований цироз печінки невірусного генезуКвасницька, О.Б.
2018Деякі аспекти застосування комбінованих бронхолітиків в лікуванні хворих на ХОЗЛКаньовська, Л.В.
2018Застосування кількісної оцінки електрокардіограми для прогнозування небажаних аритмічних подій у пацієнтів з серцево-судинною патологієюІванчук, П.Р.
2018Роль цитокінового дисбалансу у прогресуванні хронічної хвороби нирок у хворих на ревматоїдний артрит залежно від методів протизапальної терапіїЗуб, Л.О.; Роборчук, С.В.
2018Лікувальна фізкультура у вищому навчальному закладіЄрохова, А.А.
2018Вплив мельдонію на функціональну здатність стравохідного сфінктера у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу та стабільну стенокардію напругиДрозд, В.Ю.; Хухліна, О.С.
2018Макроліди у схемах лікування хелікобактеріозу при гастродуоденопатіях, індукованих нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Л.М.; Федів, О.І.; Гресько, С.О.
2018Розвиток ендотеліальної дисфункції у осіб із субклінічним атеросклерозом на фоні формування ІХСГінгуляк, О.М.
2018Вплив живокосту лікарського (Sympylum Officinale) на секреторну функцію шлунка у хворих на хронічний гастродуоденітГайдуков, В.А.
2018Використання живокосту лікарського (Sympylum Officinale) у хворих на хронічний холециститГайдуков, В.А.
2018Порушення діастолічної функції лівого шлуночка у хворих на артеріальну гіпертензіюВолошинська, К.О.
2018Роль соціо-економічних факторів у реалізації комплексного лікування хворих на остеоартроз з високим рівнем коморбідностіВолошина, Л.О.
2018Спосіб підвищення ефективності імунореабілітації хворих на вторинні імунодефіцитні станиВолошин, О.І.; Доголіч, О.І.
2018Деякі особливості порушень ліпідного обміну у хворих на цукровий діабет ІІ типу з ішемічною хворобою серцяВівсянник, В.В.; Проскурняк, І.М.; Галиш, І.В.; Бойко, Л.Д.; Сажин, Н.І.
2018Динамічні зміни інтерлейкіну-10 у крові хворих на хронічну хворобу нирок II-III стадії з ураженням шлунка та дванадцятипалої кишкиВівсянник, В.В.; Білоока, Ю.В.; Іванова, Н.М.; Воробей, Н.Ю.; Бейчук, Н.Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 89