ІІ науково-практична інтернет-конференція Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Медицина є прикладом інтеграції багатьох наук. Наукові дослідження у сучасній медицині на основі досягнень фізики, хімії, біології, інформатики та інших наук відкривають нові можливості для вивчення процесів, які відбуваються в живих організмах, та вимагають якісних змін у підготовці медиків. Науково-практична інтернет-конференція «Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у едицині» покликана змінювати свідомость людей, характер їхньої діяльності та стимулювати зміни у підготовці медичних кадрів. Вміле застосування сучасних природничо-наукових досягнень є запорукою подальшого розвитку медицини як галузі знань. Конференція присвячена висвітленню нових теоретичних і прикладних результатів у галузі природничих наук та інформаційних технологій, що є важливими для розвитку медицини та стимулювання взаємодії між науковцями природничих та медичних наук.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Клінічні особливості перебігу синдрому Прадера-Віллі у дітейРизничук, М.О.; Соломатін, В.О.
2022Ідіопатична низькорослість у дітей: особливості обміну вітаміну D залежно від поліморфізму гена VDR рецептора вітаміну DРизничук, М.О.; Большова, О.В.; Кваченюк, Д.А.
2022Особливості цукрового діабету типу 2 у підлітківРизничук, М.О.; Христенко, К.В.
2022Патологія шлунково-кишкового тракту в дітей із синдром Шерешевського-ТернераРизничук, М.О.; Урбан, О.П.
2022Використання методики "мозкового штурму" у розвитку творчого мислення студентів медичних спеціальностейРизничук, М.О.; Пішак, В.П.
2022Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині: матеріали ІІ науково-практичної інтернет-конференції, м. Чернівці, 22 червня 2022 рФедів, В.І. ред.; Fediv, V.edit.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6