ІІ науково-практична інтернет-конференція Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині : [6] Collection home page

Медицина є прикладом інтеграції багатьох наук. Наукові дослідження у сучасній медицині на основі досягнень фізики, хімії, біології, інформатики та інших наук відкривають нові можливості для вивчення процесів, які відбуваються в живих організмах, та вимагають якісних змін у підготовці медиків. Науково-практична інтернет-конференція «Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у едицині» покликана змінювати свідомость людей, характер їхньої діяльності та стимулювати зміни у підготовці медичних кадрів. Вміле застосування сучасних природничо-наукових досягнень є запорукою подальшого розвитку медицини як галузі знань. Конференція присвячена висвітленню нових теоретичних і прикладних результатів у галузі природничих наук та інформаційних технологій, що є важливими для розвитку медицини та стимулювання взаємодії між науковцями природничих та медичних наук.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Клінічні особливості перебігу синдрому Прадера-Віллі у дітейРизничук, М.О.; Соломатін, В.О.
2022Ідіопатична низькорослість у дітей: особливості обміну вітаміну D залежно від поліморфізму гена VDR рецептора вітаміну DРизничук, М.О.; Большова, О.В.; Кваченюк, Д.А.
2022Особливості цукрового діабету типу 2 у підлітківРизничук, М.О.; Христенко, К.В.
2022Патологія шлунково-кишкового тракту в дітей із синдром Шерешевського-ТернераРизничук, М.О.; Урбан, О.П.
2022Використання методики "мозкового штурму" у розвитку творчого мислення студентів медичних спеціальностейРизничук, М.О.; Пішак, В.П.
2022Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині: матеріали ІІ науково-практичної інтернет-конференції, м. Чернівці, 22 червня 2022 рФедів, В.І. ред.; Fediv, V.edit.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6