Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19024
Назва: Історія розвитку 3D принтерів
Автори: Махрова, Євгенія Григорівна
Ключові слова: принтер
ЗD друк
"пристрій для стереолітографії"
Дата публікації: 2019
Видавництво: БДМУ
Бібліографічний опис: Матеріали науково-практичної інтернет-конференції "Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині" (27 листопада 2019 р., м. Чернівці)
Короткий огляд (реферат): Анотація. 3D друк, також відомий як адитивна технологія виготовлення, на даний час настільки ж широко розповсюджений, як і стільникова телефонна індустрія. ЗD-принтери друкують об'єкти з цифрового шаблону тобто перетворюють його у 3-мірний фізичний об'єкт. Друк виконується пошарово (адитивне виготовлення) з використанням пластику, металу, нейлону та понад ста інших матеріалів. ЗD-друк виявився корисним у таких галузях, як виробництво, промисловий дизайн, ювелірні вироби, взуття, архітектура, інженерія та будівництво, автомобілебудування, аерокосмічна, стоматологічна та медична промисловість, освіта, географічні інформаційні системи, цивільне будівництво та багато інших. Це було визнано швидким та економічно ефективним рішенням у будь-якій галузі використання. Застосування ЗD-друку постійно збільшується, і це виявляється дуже захоплюючою технологією, яка на даний час є надзвичайно актуальною. В даній статті ми розглянемо історію виникнення і розвитку ЗD-друку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19024
Розташовується у зібраннях:Історія становлення медицини у контексті розвитку природничих наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
258_Махрова.pdf527.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.