Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/18204
Title: Гігієнічні рекомендації щодо організації харчування осіб, зайнятих розумовою працею
Authors: Фундюр, Н.М.
Issue Date: 2020
Publisher: БДМУ
Citation: Матеріали 101-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет" (Чернівці, 10,12,17 лютого 2020 р.)
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/18204
Appears in Collections:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
223-224_Фундюр Н.М..pdf198.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.