Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/18204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФундюр, Н.М.-
dc.date.accessioned2021-12-02T10:30:33Z-
dc.date.available2021-12-02T10:30:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМатеріали 101-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу ВДНЗУ "Буковинський державний медичний університет" (Чернівці, 10,12,17 лютого 2020 р.)uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/18204-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБДМУuk_UA
dc.titleГігієнічні рекомендації щодо організації харчування осіб, зайнятих розумовою працеюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
223-224_Фундюр Н.М..pdf198.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.