IV Національний конгрес з клінічної імунології, алергології та імунореабілітації : [31] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Сучасні підходи до діагностики медикаментозної алергіїБабаджан, В.Д.; Кравчун, П.Г.
2021Сучасні аспекти системної терапії та діагностичного пошуку при атопічній екземіЄрмак, О.С.
2021Особливості перебігу бронхіальної астми з цукровим діабетом 2 типу у хворих з пост-COVID-19 синдромомЄрьоменко, Г.В.; Бездітко, Т.В.; Новікова, І.В.; Синельник, В.П.; Хохуда, О.М.; Мижирицька, Т.В.
2021Імуногенетичні предиктори розвитку перинатальної патології у новонароджених, що народилися передчасноТурова, Л.О.; Курченко, А.І.
2021Рідкісний клінічний випадок періодичної лихоманки у дорослого чоловікаЦарик, В.В.; Курченко, А.І.
2021Порівняльна характеристика властивостей кріоконсервованих мультипотентних стромальних клітин тимуса і клітин фетально-м’язевого походження в культурі in vitroНікольська, В.В.; Семенова, Я.-М.О.; Тарануха, Л.І.; Нікольський, І.С.
2021Вплив трансплантації і котрансплантації гемопоетичних стовбурових клітин і мульпотентних стромальних клітин тимуса на регенерацію імунної системиДемченко, Д.Л.; Нікольська, В.В.; Тарануха, Л.І.; Семенова, Я.-М.О.; Нікольський, І.С.
2021Фундаментальні аспекти регенерації імунної системи опромінених мишей, індукованої трансплантацією гемопоетичних стовбурових клітин, попередньо інкубованих з мультипотентними стромальними клітинами тимусуБутенко, Г.М.; Нікольська, К.І.
2021Імунокомплексні реакції у хворих з хронічною герпетичною інфекцією на фоні синдрому подразненого кишечникуМацюх, Н.В.; Лоскутова, І.В.
2021Розподіл виявлення та структура харчової гіперчутливості у дітей в різних клімато-географічних зонах Львівської областіМацюра, О.І.; Беш, Л.В.
2021Показники імунозапальної активації та оксидативного стресу при хронічній серцевій недостатностіЛіпкан, Н.Г.; Кучменко, О.Б.; Мхітарян, Л.С.
2021Клінічне та прогностичне значення ІЛ-18 в патогенезі ВЕБ-інфекціїЛядова, Т.І.; Павлікова, К.В.; Волобуєва, О.В.; Гололобова, О.В.; Шепилєва, Н.В.; Віннікова, Н.В.; Саніна, К.С.; Козлов, О.П.
2021Активність металопротеїназ та їх інгібіторів у хворих на остеоартроз в коморбідності з неалкогольним стеатогепатитом на фоні хелікобактеріозуЛоскутов, А.Л.
2021Аналіз сенсибілізації до алергенів котів у дітей з алергічними захворюваннями в шкільному віціКривопустова, М.В.
2021Клітинні та гуморальні маркери втрати центральної та периферичної автотолерантності при тимусзалежній та тимуснезалежній міастеніїКлімова, О.М.; Лавінська, О.В.; Дроздова, Л.А.
2021Предиктори і маркери імунозапальних і автоімунних реакцій при коморбідному перебігу Covid-19-асоційованої невідкладної хірургічної патології в гострому та постковідному періодахКлімова, О.М.; Калашникова, Ю.В.; Дроздова, Л.А.; Лавінська, О.В.; Кордон, Т.І.; Мережко, О.С.; Биченко, К.О.; Агаркова, А.М.
2021Баланс цитокінів у сироватці крові хворих на хронічний бронхіт на фоні ожирінняКарандаш, Н.П.; Лоскутова, І.В.
2021Інтерлейкін-31 предиктор запальних хвороб шкіриЛядова, Т.І.; Дорош, Д.М.; Волобуєва, О.В.; Попов, М.М.; Сорокіна, О.Г.; Гаміловська, А.П.
2021Цитокіновий профіль крові при цукровому діабеті другого типу в коморбідності з остеоартозом у хворих, що мешкають в різних географічних зонахГузинець, Є.Ф.
2021Features of citokine profile in adult with chikenpoxVolobuieva, O.V.; Liadova, T.I.; Popov, M.M.; Dorosh, D.M.; Volobuiev, D.O.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31