IV Національний конгрес з клінічної імунології, алергології та імунореабілітації : [31] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Сучасні підходи до діагностики медикаментозної алергіїБабаджан, В.Д.; Кравчун, П.Г.
2021Сучасні аспекти системної терапії та діагностичного пошуку при атопічній екземіЄрмак, О.С.
2021Особливості перебігу бронхіальної астми з цукровим діабетом 2 типу у хворих з пост-COVID-19 синдромомЄрьоменко, Г.В.; Бездітко, Т.В.; Новікова, І.В.; Синельник, В.П.; Хохуда, О.М.; Мижирицька, Т.В.
2021Імуногенетичні предиктори розвитку перинатальної патології у новонароджених, що народилися передчасноТурова, Л.О.; Курченко, А.І.
2021Рідкісний клінічний випадок періодичної лихоманки у дорослого чоловікаЦарик, В.В.; Курченко, А.І.
2021Порівняльна характеристика властивостей кріоконсервованих мультипотентних стромальних клітин тимуса і клітин фетально-м’язевого походження в культурі in vitroНікольська, В.В.; Семенова, Я.-М.О.; Тарануха, Л.І.; Нікольський, І.С.
2021Вплив трансплантації і котрансплантації гемопоетичних стовбурових клітин і мульпотентних стромальних клітин тимуса на регенерацію імунної системиДемченко, Д.Л.; Нікольська, В.В.; Тарануха, Л.І.; Семенова, Я.-М.О.; Нікольський, І.С.
2021Фундаментальні аспекти регенерації імунної системи опромінених мишей, індукованої трансплантацією гемопоетичних стовбурових клітин, попередньо інкубованих з мультипотентними стромальними клітинами тимусуБутенко, Г.М.; Нікольська, К.І.
2021Імунокомплексні реакції у хворих з хронічною герпетичною інфекцією на фоні синдрому подразненого кишечникуМацюх, Н.В.; Лоскутова, І.В.
2021Розподіл виявлення та структура харчової гіперчутливості у дітей в різних клімато-географічних зонах Львівської областіМацюра, О.І.; Беш, Л.В.
2021Показники імунозапальної активації та оксидативного стресу при хронічній серцевій недостатностіЛіпкан, Н.Г.; Кучменко, О.Б.; Мхітарян, Л.С.
2021Клінічне та прогностичне значення ІЛ-18 в патогенезі ВЕБ-інфекціїЛядова, Т.І.; Павлікова, К.В.; Волобуєва, О.В.; Гололобова, О.В.; Шепилєва, Н.В.; Віннікова, Н.В.; Саніна, К.С.; Козлов, О.П.
2021Активність металопротеїназ та їх інгібіторів у хворих на остеоартроз в коморбідності з неалкогольним стеатогепатитом на фоні хелікобактеріозуЛоскутов, А.Л.
2021Аналіз сенсибілізації до алергенів котів у дітей з алергічними захворюваннями в шкільному віціКривопустова, М.В.
2021Клітинні та гуморальні маркери втрати центральної та периферичної автотолерантності при тимусзалежній та тимуснезалежній міастеніїКлімова, О.М.; Лавінська, О.В.; Дроздова, Л.А.
2021Предиктори і маркери імунозапальних і автоімунних реакцій при коморбідному перебігу Covid-19-асоційованої невідкладної хірургічної патології в гострому та постковідному періодахКлімова, О.М.; Калашникова, Ю.В.; Дроздова, Л.А.; Лавінська, О.В.; Кордон, Т.І.; Мережко, О.С.; Биченко, К.О.; Агаркова, А.М.
2021Баланс цитокінів у сироватці крові хворих на хронічний бронхіт на фоні ожирінняКарандаш, Н.П.; Лоскутова, І.В.
2021Інтерлейкін-31 предиктор запальних хвороб шкіриЛядова, Т.І.; Дорош, Д.М.; Волобуєва, О.В.; Попов, М.М.; Сорокіна, О.Г.; Гаміловська, А.П.
2021Цитокіновий профіль крові при цукровому діабеті другого типу в коморбідності з остеоартозом у хворих, що мешкають в різних географічних зонахГузинець, Є.Ф.
2021Features of citokine profile in adult with chikenpoxVolobuieva, O.V.; Liadova, T.I.; Popov, M.M.; Dorosh, D.M.; Volobuiev, D.O.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31