СЕКЦІЯ 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [79] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 79
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Зміни системи гемостазу та фібринолізу за умов коморбідного перебігу гастроезофагеальної рефлюксної хвороби та хронічного обструктивного захворювання легеньДудка, І.В.; Дудка, Т.В.
2017Використання діацереїну в терапії остеоартрозу за коморбідності з артеріальною гіпертензією та ожиріннямТанас, О.В.
2017Побудова програмного забезпечення для вивчення варіабельності серцевого ритму, дисперсії інтервалу QTТащук, В.К.
2017Оптимізація індивідуального дозування діуретиків у антигіпертензивному лікуванні хворих на есенційну гіпертензіюПлеш, І.А.; Борейко, Л.Д.; Гайдич, Л.І.
2017State of platelet-vessel hemostasis in patients with hypertension, abdominal obesity and nonalcoholic fatty liver diseaseSydorchuk, L.P.; Yarynych, Y.M.; Semianiv, M.M.; Syrota, B.V.; Sokolenko, A.A.
2017The features of the functional status of the gallbladder in patients with combined course of chronic acalculous cholecystitis and vegetative-vascular dystoniaAntoniv, A.A.
2017Коморбідні стани у пацієнтів з виразковою хворобою та хронічним гастритом асоційованих з Helicobacter pyloriКаньовська, Л.В.; Каушанська, О.В.
2017Влияние физкультурно-спортивных мероприятий на оздоровления студентовСлухенская, Р.В.
2017Шляхи корекції дисбактеріозу кишківника у хворих на остеоартрозПатратій, М.В.; Щербиніна, М.Б.
2017Застосування L-карнітину при коморбідності хронічного панкреатиту та ожирінняСмандич, В.С.
2017Ефективність застосування препарату холоплант у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінкиСенюк, Б.П.; Юрнюк, С.В.; Борейко, Л.Д.
2017Ішемічна хвороба серця на тлі вегетативної дисфункціїПолянська, О.С.
2017Ендотеліальна дисфункція, як предиктор розвитку та прогресування хронічного холециститу у пацієнтів із ІХС та ожиріннямГорбатюк, І.Б.; Андрусяк, О.В.
2017Ефективність призначення сорбентів у хворих на гастроезофагеальну рефлюксну хворобу із супутнім гіпотиреозомРева, Т.В.; Трефаненко, І.В.
2017Показники оксидативного стресу у хворих на гіпертонічну хворобу в поєднанні з ішемічною хворобою серця та цукровим діабетом 2 типуБілецький, С.В.; Бойко, В.В.; Петринич, О.А.; Казанцева, Т.В.
2017Порівняльна характеристика різних комбінацій препаратів першої лінії у пацієнтів на артеріальну гіпертензіюБобкович, К.О.
2017Зміни добового ритму артеріального тиску у пацієнтів із артеріальною гіпертензією та остеоартрозомОкіпняк, І.В.
2017Профілактика уражень гепато-біліарної системи у хворих на ішемічну хворобу серця в похилому та старечому віціЛукашевич, І.В.
2017Корекції дисбіозу на фоні синдрому подразненого кишечникаВасюк, В.Л.
2017Профілактика інсульту у хворих із фібриляцією передсердьКаушанська, О.В.; Каньовська, Л.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 79