СЕКЦІЯ 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [79] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 79
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Beta-2-microglobulin as diagnostic marker of renal lesions in rheumatoid arthritisKulachek, V.T.; Zub, L.O.; Kulachek, I.V.; Rusnak, I.T.
2017Anemic syndrome in patients with rheumatoid arthritisGlubochenko, O.V.
2017Chronic heart failure (pathogenetic aspects)Khrebtiy, G.I.
2017Стан деяких показників імуноцитокінового профілю в осіб молодого віку, хворих на бронхіальну астму в динаміці лікуванняШумко, Г.І.
2017Clinical, functional and neurohormonal aspects to implement the concept to prevent subclinical atherosclerosis in a short-term and long-termHinhuliak, O.M.
2017Імунотон як засіб корекції вегетативної дисфункціїБачук-Понич, Н.В.
2017Обгрунтування застосування біофідбек-терапії для корекції психосоматичних реакцій у пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системиПоліщук, О.Ю.
2017Стан вегетативної нервової системи у хворих на бронхолегеневу патологію за умови поєднання з патологією органів травленняХухліна, О.С.; Урсул, О.О.; Гайдичук, В.С.
2017The ways of therapeutic optimization in patients with goutBobkovych, K.O.
2017Effect of hypertension on the functional state of the left ventricle in patients with stable anginaGrechko, S.I.
2017Differentiated electrocardiography to improve diagnosticsRusnak, I.T.
2017Indicators proinflammatory cytokines TNF-alpha in patients with chronic pancreatitis and coronary heart diseaseGontsaryuk, D.A.
2017Family Еnterobacteriaceae spp. antibiotic resistance as the main pathogen of the urinary tract infections among adultsBezruk, T.О.; Bezruk, V.V.
2017Порівняльна діагностична оцінка моделей інсулінорезистентності у хворих на гіпертонічну хворобу та цукровий діабет типу 2Шоріков, Є.І.; Шорікова, Д.В.
2017Оцінка показників ліпідного спектру крові у хворих на остеоартроз, поєднаний з цукровим діабетом типу 2, ожирінням та артеріальною гіпертензієюСердулець, Ю.І.; Федів, О.І.
2017Модифікований септальний індекс TEI та функціональний стан нирок за різних патернів ремоделювання ЛШ у пацієнтів з артеріальною гіпертензією та ішемічною хворобою серцяЧурсіна, Т.Я.; Міхалєв, К.О.
2017Роль адипоцитокінів у патогенезі хронічного панкреатиту, поєднаного з ожирінням та цукровим діабетом типу 2Ферфецька, К.В.; Федів, О.І.
2017Етапність надання медичної допомоги вагітним з гострим або рецидивом хронічного пієлонефритуБезрук, Т.О.
2017Медикаментозна корекція вегетативного дисбалансу у хворих на ішемічну хворобу серцяТрефаненко, І.В.; Рева, Т.В.
2017Можливі шляхи оптимізації фармакотерапії хворих на негоспітальну пневмонію через визначення антибактеріальної чутливості та антибіотикорезистентності S.pneumoniaeТкач, Є.П.; Каньовська, Л.В.; Каушанська, О.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 79