СЕКЦІЯ 6. Актуальні питання в клініці внутрішніх хвороб : [79] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 79 of 79
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Патогенетичні особливості ревматоїдного артриту у поєднанні з абдомінальним ожирінням, цукровим діабетом типу 2 у хворих на артеріальну гіпертензіюБукач, О.П.; Федів, О.І.
2017Деякі аспекти патогенетичного лікування Helicobacter pylori-асоційованих гастродуоденопатій, індукованих нестероїдними протизапальними препаратами, у хворих на остеоартрозГончарук, Л.М.; Федів, О.І.; Гресько, С.О.
2017Вміст кінцевих метаболітів монооксиду нітрогену крові у хворих на гіпертонічну хворобу в поєднанні з ішемічною хворобою серця та цукровим діабетом 2 типуБойко, В.В.
2017Вікові та клінічні аспекти поліморбідності та коморбідності у чоловіків та жінок, хворих на подагруВолошин, О.І.; Доголіч, О.І.
2017Ерозивно-виразкові ураження шлунка у хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки: шляхи корекції лікуванняПаліброда, Н.М.
2017Diagnostic value of investigation of IL-1β, IL-4, IL-6, IF-γ, TNF-α and IL-1Ra content in the blood serum in reactive arthritis patients of different etiologyZaliavska, O.V.
2017Вплив комплексного лікування з включенням у схему бета-блокаторів або інгібітора IF-каналів на якість життя пацієнтів зі стабільною хворобою коронарних артерійІлащук, Т.О.
2017Трансформуючий фактор росту-бета як показник прогресуючого перебігу хронічної хвороби нирок із наявністю артеріальної гіпертензіїЗуб, Л.О.; Новиченко, С.Д.
2017Етіопатогетичне диференційоване лікування ерозивно-виразкових уражень шлунка та дванадцятипалої кишки у хворих на хронічне обструктивне захворювання легеньКушнір, Л.Д.; Багрій, В.М.
2017Хроноритмологічні аспекти розвитку і прогресування остеоартрозу людиниМикитюк, О.П.
2017Вплив терапії еналаприлом на ліпідний, вуглеводний обмін та деякі показники структурно-функціонального стану міокарда у хворих на гіпертонічну хворобу з метаболічним синдромомКазанцева, Т.В.; Білецький, С.В.; Петринич, О.А.
2017Нові погляди на параметри сегменту ST та їх оцінка за допомогою власноствореного програмного забезпеченняІванчук, П.Р.
2017Морфологічні особливості слизової пептичної виразки шлунка і дванадцятипалої кишки у поєднанні з артеріальною гіпертензією і цукровим діабетом 2-го типу на фоні антихелікобактерної схеми лікування із використанням пробіотика "Лаціум"Сіцінська, І.О.; Федів, О.І.
2017Зв'язок A313G поліморфізму гену GSTP1 з біохімічними показниками крові у хворих на хронічний гепатитПрисяжнюк, В.П.; Волошин, О.І.
2017Investigation of kidney function in patients with comorbid course of reactive arthritis and chronic kidney diseaseZaliavska, O.V.
2017Вплив горобейника лікарського на секреторну функцію шлунка у хворих на хронічний гастродуоденітГайдуков, В'ячеслав Анатолійович
2017-02Використання горобейника лікарського у хворих на хронічний холециститГайдуков, В'ячеслав Анатолійович
2017-02Частота виникнення гастропатій у осіб похилого віку при лікуванні остеартрозуКвасницька, Ольга Борисовна
2017Ефективність застосування комплексних вітамінних препаратів у лікуванні хворих на хронічний гепатитКвасницька, Ольга Борисівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 79 of 79