Науково-практична конференція "Актуальні проблеми мікроциркуляції та гемостазу при патології внутрішніх органів", м. Чернівці, 16-17 вересня 2002 р. : [29] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Морфометрична характеристика еритроцитів крові та їх катехоламіндепонуючі властивості у хворих на бронхіальну астму з глюкокортикоїдною недостатністюТодоріко, Л.Д.; Коломоєць, М.Ю.; Коваленко, С.В.
2002Фібринолітична активність крові та відносна в'язкість еритроцитарної суспензії у хворих на гормонозалежну бронхіальну астмуТодоріко, Л.Д.
2002Особливості порушення реології крові при бронхіальній астмі у хворих похилого вікуТодоріко, Л.Д.
2002Реологічні властивості еритроцитів при цирозі печінки з анемічним синдромом у хворих різного вікуТимофеєв, В.В.; Аджигітова, Л.В.
2002Використання поліензимного препарату "Вобе Мугос Е" для корекції порушень морфофункціональних властивостей еритроцитів у хворих на хронічні обструктивні захворювання легенівКоваленко, С.В.; Тодоріко, Л.Д.; Паліброда, Н.М.
2002Багатопрофільна активність тіотриазоліну при хронічному гепатиті та цирозі печінкиХухліна, Оксана Святославівна; Воєвідка, О.С.; Паліброда, Н.М.
2002Порушення гемокоагуляції та фібринолізу у хворих на виразкову хворобу шлунка і дванадцятипалої кишкиФедів, О.І.
2002Алергічні васкуліти в дерматологічній практиціТрефаненко, С.П.
2002Морфологічні зміни слизової оболонки шлунка та функціонального стану еритроцитів при виразковій хворобіФартушняк, Л.В.; Коваленко, С.В.
2002Поліорганні функціональні розлади у хворих на нейроциркуляторну дистонію та їх медикаментозна корекціяТрефаненко, І.В.; Троян, М.Ф.; Нікорич, Д.В.
2002Стан протеолітичної та фібринолітичної систем гемостазу у хворих на ішемічну хворобу серця із супутнім атеросклеротичним ураженням мезентеріальних артерійТкач, Є.П.; Чурсіна, Т.Я.
2002Деякі показники гемостазу в крові при хронічному панкреатиті із супровідною ішемічною хворобою серця у хворих похилого вікуКендзерська, Т.Б.; Мельничук, З.А.; Христич, Тамара Миколаївна
2002Особливості атеросклеротичного ураження та порушень системи гемостазу при хронічному панкреатиті у хворих похилого та старечого вікуКендзерська, Т.Е.
2002Особливості гемостазу у хворих на гострі коронарні синдроми під впливом антикоагулянтівТащук, В.К.; Турубарова-Леунова, Н.А.; Леунов, В.В.
2002Мембранні механізми прогресування хронічних токсичних уражень печінкиКвасницька, О.Б.; Коломоєць, М.Ю.
2002Патоморфологічні аспекти гепаторенального синдрому у хворих на цироз печінкиКвасницька, О.Б.; Давиденко, І.С.
2002Деякі плазменні та клітинні фактори порушення мікроциркуляції у хворих на хронічні дифузні ураження печінкиКвасницька, О.Б.
2002Диференційоване застосування зовнішньої лазерної терапії хворим на алергодерматози з урахуванням впливу на мікроциркуляцію шкіриДенисенко, О.І.
2002Фітокорекція порушень пероксидного окиснення ліпідів та окиснювальної модифікації білків в умовах експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зониГлубоченко, О.В.; Мещишен, І.Ф.
2002Інтенсивність вільнорадикального окиснення ліпідів та пероксидна резистентність еритроцитів при біліарній патологіїВоєвідка, О.С.; Хухліна, Оксана Святославівна; Воєвідка, К.П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29