Науково-практична конференція "Актуальні проблеми мікроциркуляції та гемостазу при патології внутрішніх органів", м. Чернівці, 16-17 вересня 2002 р. : [29] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 29
Дата випускуНазваАвтор(и)
2002Морфометрична характеристика еритроцитів крові та їх катехоламіндепонуючі властивості у хворих на бронхіальну астму з глюкокортикоїдною недостатністюТодоріко, Л.Д.; Коломоєць, М.Ю.; Коваленко, С.В.
2002Фібринолітична активність крові та відносна в'язкість еритроцитарної суспензії у хворих на гормонозалежну бронхіальну астмуТодоріко, Л.Д.
2002Особливості порушення реології крові при бронхіальній астмі у хворих похилого вікуТодоріко, Л.Д.
2002Реологічні властивості еритроцитів при цирозі печінки з анемічним синдромом у хворих різного вікуТимофеєв, В.В.; Аджигітова, Л.В.
2002Використання поліензимного препарату "Вобе Мугос Е" для корекції порушень морфофункціональних властивостей еритроцитів у хворих на хронічні обструктивні захворювання легенівКоваленко, С.В.; Тодоріко, Л.Д.; Паліброда, Н.М.
2002Багатопрофільна активність тіотриазоліну при хронічному гепатиті та цирозі печінкиХухліна, Оксана Святославівна; Воєвідка, О.С.; Паліброда, Н.М.
2002Порушення гемокоагуляції та фібринолізу у хворих на виразкову хворобу шлунка і дванадцятипалої кишкиФедів, О.І.
2002Алергічні васкуліти в дерматологічній практиціТрефаненко, С.П.
2002Морфологічні зміни слизової оболонки шлунка та функціонального стану еритроцитів при виразковій хворобіФартушняк, Л.В.; Коваленко, С.В.
2002Поліорганні функціональні розлади у хворих на нейроциркуляторну дистонію та їх медикаментозна корекціяТрефаненко, І.В.; Троян, М.Ф.; Нікорич, Д.В.
2002Стан протеолітичної та фібринолітичної систем гемостазу у хворих на ішемічну хворобу серця із супутнім атеросклеротичним ураженням мезентеріальних артерійТкач, Є.П.; Чурсіна, Т.Я.
2002Деякі показники гемостазу в крові при хронічному панкреатиті із супровідною ішемічною хворобою серця у хворих похилого вікуКендзерська, Т.Б.; Мельничук, З.А.; Христич, Тамара Миколаївна
2002Особливості атеросклеротичного ураження та порушень системи гемостазу при хронічному панкреатиті у хворих похилого та старечого вікуКендзерська, Т.Е.
2002Особливості гемостазу у хворих на гострі коронарні синдроми під впливом антикоагулянтівТащук, В.К.; Турубарова-Леунова, Н.А.; Леунов, В.В.
2002Мембранні механізми прогресування хронічних токсичних уражень печінкиКвасницька, О.Б.; Коломоєць, М.Ю.
2002Патоморфологічні аспекти гепаторенального синдрому у хворих на цироз печінкиКвасницька, О.Б.; Давиденко, І.С.
2002Деякі плазменні та клітинні фактори порушення мікроциркуляції у хворих на хронічні дифузні ураження печінкиКвасницька, О.Б.
2002Диференційоване застосування зовнішньої лазерної терапії хворим на алергодерматози з урахуванням впливу на мікроциркуляцію шкіриДенисенко, О.І.
2002Фітокорекція порушень пероксидного окиснення ліпідів та окиснювальної модифікації білків в умовах експериментального ерозивно-виразкового ураження гастродуоденальної зониГлубоченко, О.В.; Мещишен, І.Ф.
2002Інтенсивність вільнорадикального окиснення ліпідів та пероксидна резистентність еритроцитів при біліарній патологіїВоєвідка, О.С.; Хухліна, Оксана Святославівна; Воєвідка, К.П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 29