Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6569| Назва: | Удосконалення лікування хворих на харчові токсикоінфекції на сучасному етапі |
| Автори: | Богачик, Н.А. Сидорчук, Анюта Степанівна Венгловська, Я.В. Миндреску, В.Б. Грубляк, Л.В. |
| Ключові слова: | харчова токсикоінфекція, умовно-патогенна мікрофлора дисбіоз лікування біолакт |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | Проблеми військової охорони здоров’я : збірник наукових праць Української військово-медичної академії. – Вип. 35. – К., 2012. – 349 с. |
| Серія/номер: | ;с. 33-36 |
| Короткий огляд (реферат): | Клініко-мікробіологічно обстежені хворі на харчові токсикоінфекції, що етіологічно викликані умовно-патогенними мікроорганізмами (S. aureus, Citrobaсter, Proteus vulgaris, Ps. aeruginosae). Проаналізовано клініко-мікробіологічні аспекти перебігу харчових токсикоінфекцій. Встановлено, що застосування біолакту на тлі загальноприйнятої схеми терапії ХТІ (антимікробні, ентеросорбенти, сольові розчини) сприяє елімінації вищевказаних умовно-патогенних бактерій та корекції дисбіотичних порушень кишечнику. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6569 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті. Кафедра інфекційних хвороб та епідеміології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| УДОСКОНАЛЕННЯ ЛІКУВАННЯ.PDF | 476.94 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
