Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6569Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Богачик, Н.А. | - |
| dc.contributor.author | Сидорчук, Анюта Степанівна | - |
| dc.contributor.author | Венгловська, Я.В. | - |
| dc.contributor.author | Миндреску, В.Б. | - |
| dc.contributor.author | Грубляк, Л.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2013-05-23T07:55:51Z | - |
| dc.date.available | 2013-05-23T07:55:51Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/6569 | - |
| dc.description.abstract | Клініко-мікробіологічно обстежені хворі на харчові токсикоінфекції, що етіологічно викликані умовно-патогенними мікроорганізмами (S. aureus, Citrobaсter, Proteus vulgaris, Ps. aeruginosae). Проаналізовано клініко-мікробіологічні аспекти перебігу харчових токсикоінфекцій. Встановлено, що застосування біолакту на тлі загальноприйнятої схеми терапії ХТІ (антимікробні, ентеросорбенти, сольові розчини) сприяє елімінації вищевказаних умовно-патогенних бактерій та корекції дисбіотичних порушень кишечнику. | ru_RU |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | Проблеми військової охорони здоров’я : збірник наукових праць Української військово-медичної академії. – Вип. 35. – К., 2012. – 349 с. | ru_RU |
| dc.relation.ispartofseries | ;с. 33-36 | - |
| dc.subject | харчова токсикоінфекція, | ru_RU |
| dc.subject | умовно-патогенна мікрофлора | ru_RU |
| dc.subject | дисбіоз | ru_RU |
| dc.subject | лікування | ru_RU |
| dc.subject | біолакт | ru_RU |
| dc.title | Удосконалення лікування хворих на харчові токсикоінфекції на сучасному етапі | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Appears in Collections: | Статті. Кафедра інфекційних хвороб та епідеміології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| УДОСКОНАЛЕННЯ ЛІКУВАННЯ.PDF | 476.94 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
