Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/23791
Назва: | Морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці щурів при інтоксикації 2,4- динітрофенолом |
Автори: | Дікал, М.В. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Буковинський державний медичний університет |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/23791 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 5. Актуальні питання експериментальної біохімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dikal M.V. Morfolohichni osoblyvosti_ukr_61-62.pdf | 408.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.