Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/23791
Назва: Морфологічні особливості окиснювальної модифікації білків у печінці щурів при інтоксикації 2,4- динітрофенолом
Автори: Дікал, М.В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/23791
Розташовується у зібраннях:Секція 5. Актуальні питання експериментальної біохімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dikal M.V. Morfolohichni osoblyvosti_ukr_61-62.pdf408.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.