Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19724| Title: | Антиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціону |
| Authors: | Жуковський, О.М. |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | БДМУ |
| Citation: | 103-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/19724 |
| Appears in Collections: | СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 223-224_Жуковський.pdf | 23.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.