Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12075| Title: | Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею |
| Authors: | Фундюр, Н.М. Кушнір, О.В. |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
| Abstract: | The published data of main principles of the organization of nutrition of persons of mental labor was analyzed. |
| URI: | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12075 |
| Appears in Collections: | 1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
