Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12064
Назва: | Раціональні аспекти нетрадиційного харчування як елементи дієтотерапії |
Автори: | Кушнір, О.В. Фундюр, Н.М. Грачова, Т.І. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Тези доповідей "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
Короткий огляд (реферат): | The varieties of unconventional feed are analysed from position of nutrition hygiene and possibility of their use in a dietotherapy. The rational aspects of vegetarian feeding, separate feed, raw feeding, feed in the system of studies of yogis can be used in a dietotherapy taking into account age, sex, general of health and features of metabolic violations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/12064 |
Розташовується у зібраннях: | 1 Горбуновські читання "Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем. Горбуновські читання", м.Чернівці, 5-6 травня 2016 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Т554.pdf | 272.37 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.