Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11599
Назва: Стратегія впровадження здорового харчування в життя у XXI столітті - основа первинної профілактики поліморбідності
Автори: Волошин, Олександр Іванович
Бойчук, Тарас Миколайович
Волошина, Лариса Олександрівна
Ключові слова: оздоровче харчування
профілактика
поліморбідність
health nutrition
prevention
polymorbidity
Дата публікації: 11-кві-2014
Видавництво: Актуальні питання збереження здоров’я людини: матеріали міжнар. міждисциплінарної наук.-практ. конф., сан. ’’Квітка полонини”, 11-12 квітня 2014 року (с. Солочин Свалявського району) / За ред. проф. Т.М. Ганича. - Ужгород : 2014. - 340 с.
Короткий огляд (реферат): Новітні досягнення та зростання уваги провідних медичних асоціацій світу до ролі оздоровчого харчування в стратегії збереження біосоціального потенціалу націй на нинішньому етапі розвитку цивілізації є гідними для опанування та впровадження в практику спеціалістами медико-біологічного профілю в Україні. Науковцям та лікарям практичної охорони здоров’я України доцільно потужніше розгорнути інформаційну роботу серед населення, лікарів первинної ланки медичної допомоги та шляхом науково-практичних форумів в аспекті реалізації сучасних досягнень дієтології в профілактиці соціально значущих захворювань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/11599
ISBN: 978-611-010624-5
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра пропедевтики внутрішніх хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волошин Бойчук.pdf1.79 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.