Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/10866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAmoah, E.-
dc.contributor.authorSydorchuk, A.S.-
dc.date.accessioned2016-05-26T07:53:41Z-
dc.date.available2016-05-26T07:53:41Z-
dc.date.issued2016-04-06-
dc.identifier.urihttps://dspace.bsmu.edu.ua/handle/123456789/10866-
dc.language.isoen_USru_RU
dc.publisher"Chyst"ru_RU
dc.relation.ispartofseries№ 18;С. 163-
dc.subjectbotulismru_RU
dc.subjectco-infectionru_RU
dc.subjectstaphyloccocusru_RU
dc.subjectfood poisoningru_RU
dc.subjectseverityru_RU
dc.titleThe Co-Infection Case Study: Could Staphylococcal Food-borne ToxicInfection "Improved" Severity Course of Food-Borne Botulism?ru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doc1.pdf859.32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.