Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9713
Название: Проблеми підготовки кваліфікованого лікаря
Авторы: Ніцович, Ігор Романович
Ключевые слова: позааудиторне навчання
електронна система Moodle
субординатура
внеаудиторное обучение
электронная система Moodle
субординатура
extracurricular education
electronic system Moodle
subordynatura
Дата публикации: 18-апр-2012
Издательство: Матеріали навчально-методичної конференції "АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВИЩОЇ МЕДИЧНОЇ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ"
Краткий осмотр (реферат): Сучасна дійсність ставить перед медичними університетами завдання підготувати випускників високої кваліфікації, думаючого, грамотного, самостійного лікаря. Він повинен володіти найновішими досягненнями клінічної медицини і практичними навичками лікаря разом з фундаментальною підготовкою за всіма спектрами науково-практичної роботи, бути психологічно готовим прийняти на себе відповідальність за здоров’я та життя хворого. Для самостійної роботи студентів повинні бути створені умови: студент повинен уміти вчитись, хотіти вчитись, методичного та технічного забезпечення навчання. Одним з важливих резервів покращання підготовки може стати відновлення системи субординатури. Кількісна та якісна віддача вищої медичної освіти перевіряється лише можливістю впливати на стан здоров’я та тривалість життя людей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9713
ISBN: 978-966-697-439-9
Располагается в коллекциях:Тези

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Nitsovych_Problemy.pdf95.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.