Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9206
Название: Вплив настоянки перстачу прямостоячого на деякі показники оксидантного та антиоксидантного стану печінки щурів
Авторы: Тефтюєва, Наталія Борисівна
Григор'єва, Надія Пилипівна
Ключевые слова: настоянка перстачу
відновлений глутатіон
малоновий альдегід
каталаза
глутатіон-S-трансфераза
настойка лапчатки
восстановленный глутатион
малоновый альдегид
каталаза
глутатион-S-трансфераза
Poteutiila erеcta tincture
reduced glutathione
malon aldehyde
catalase
glutathione-S-transferase
Дата публикации: 2001
Издательство: Буковинський медичний вісник
Краткий осмотр (реферат): Досліджено дію різних доз настоянки перстачу прямостоячого на вміст малонового альдегіду, відновленого глутатіону, активність каталази та глутатіон-S-трансферази в печінці білих щурів за умов фізіологічної норми. Виявлено антиоксидантний ефект вже після одноразового введення настоянки перстачу в дозах 0,1 мл та 0,2 мл на 100 г маси щура.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9206
Располагается в коллекциях:Статті. Кафедра біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sc391.pdf276.38 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.