Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8588
Назва: Глікозилювання білків при цукровому діабеті: феномен утворення та патогенетичні наслідки (огляд літератури)
Інші назви: Гликозилирование белков при сахарном диабете: феномен образования и патогенетические последствия (обзор литературы)
Glycated proteins in diabets: the phenomenon of formation and pathogenetic effects (review)
Автори: Бойчук, Тарас Миколайович
Толстанов, Олександр Костянтинович
Грицюк, Мар'яна Іванівна
Гоженко, Анатолій Іванович
Ключові слова: цукровий діабет
глікозилювання білків
глікозильований гемоглобін
сахарный диабет
гликозилирование белков
гликозилированный гемоглобин
diabets
glycated proteins
glycated hemoglobin
Дата публікації: 2013
Видавництво: Актуальні проблеми транспортної медицини: навколишнє середовище; професійне здоров'я; патологія. Науковий журнал № 3 (33), 2013 р.
Опис: На основі аналізу джерел літератури розглянуто проблему формування глікозильованих білків та, зокрема, особлива увага приділена утворенню глікозильованого гемоглобіну
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8588
ISSN: УДК 612.111.11/.13
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра соціальної медицини та ООЗ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.