Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3667
Назва: Особливості вивчення студентами теми "Безпека харчування" з дисципліни "Безпека життєдіяльності, основи охорони праці"
Автори: Візнюк, Ірина Дмитрівна
Дата публікації: гру-2011
Видавництво: Сучасні проблеми токсикології, №5, 2011, с.-185
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3667
Розташовується у зібраннях:Тези. Кафедра гігієни та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Візнюк.pdf802.78 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.