Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/25256
Название: Перитоніти
Авторы: Польовий, Віктор Павлович
Сидорчук, Руслан Ігорович
Соловей, Юрій Миколайович
Паляниця, Андрій Семенович
Волянюк, Петро Михайлович
Райляну, Світлана Іллівна
Сидорчук, Лариса Петрівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Буковинський державний медичний університет
Библиографическое описание: Перитоніти (електронний навчально-методичний посібник з клінічними прикладами) / В.П. Польовий, Р.І. Сидорчук, Ю.М. Соловей [та ін]. - Чернівці: БДМУ, 2024. 131 с.
Краткий осмотр (реферат): Посібник з клінічними прикладами рекомендований для здобувачів вищої спеціальної освіти медичнного факультету, а також його варто використовувати для підготовки до занять з лікарями-інтернами з фаху «Хірургія» та слухачами циклів тематичного удосконалення факультетів та навчально-наукових інститутів післядипломної освіти закладів вищої освіти Міністерства охорони здоров’я України.
Описание: Електронний навчально-методичний посібник з клінічними прикладами. Спеціальність: 222 – Медицина. Дисципліна: хірургія. Кваліфікаційний рівень – лікар (за програмою навчання лікаря-інтерна). Рекомендовано до видання рішенням Вченої ради Буковинського державного медичного університету № 7 від «28» березня 2024 р.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/25256
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pol'ovyi V.P. ta in. Perytonity_ukr_2024.pdf1.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.