Науково-практична конференція з міжнародною участю “Сучасні підходи до діагностики, лікування та профілактики дерматовенерологічної патології в умовах реформування медичної галузі”, 29-30 вересня 2022 р., м. Чернівці : [63] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 63
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Визначення цитокінового статусу у хворих на псоріаз залежно від ступеню тяжкості захворювання та проведеної терапіїКутасевич, Я.Ф.; Олійник, О.І.; Джораєва, С.К.; Шевченко, З.М.
2022Поліморфізм TLR1-I602S та показники окисної модифікації протеїнів плазми крові та лімфоцитів хворих на вульгарний псоріазКондакова, Г.К.; Семко, Г.О.; Сокол, О.А.
2022Практичні аспекти взаємовідносин COVID-19 та загального алергічного синдромуКаспрук, Н.М.
2022Медикаментозно-індуковані дерматозиКалюжна, Л.Д.; Петренко, А.В.; Малаховська, Ю.Р.
2022Деякі аспекти ролі оксиду азоту в перебігу синдрому Стівенса-ДжонсонаІванюшко-Назарко, Н.В.; Вольбин, С.В.; Рудник, Т.І.; Туркевич, С.А.
2022Застосування системних ретиноїдів у комплексній терапії вугрової хворобиІванов, С.В.; Манвелова, К.А.
2022Досвід застосування клобетазолу у лікуванні резистентних дерматозівІванов, С.В.; Коновалова, Т.С.; Свирид-Дзядикевич, О.С.; Манвелова, К.А.
2022Аналіз гістоморфологічних та дерматоскопічних особливостей різних форм парапсоріазуЗапольський, М.Е.; Лебедюк, М.М.; Теплюк, Ю.В.; Істерін, М.С.; Тимофєєва, Л.М.
2022Дисбіоз кишківника як патогенетичний чинник обтяженого клінічного перебігу хронічних дерматозівДенисенко, О.І.; Бойко, В.В.; Перепічка, М.П.; Глушок, В.С.; Коба, І.Р.; Хитик, Л.М.; Кравцова, К.А.
2022Досвід застосування препарату імунобіологічної дії (секукінумабу) в лікуванні хворих на псоріаз із средньотяжким та тяжким клінічним перебігомГумен, А.О.; Ткачишина, К.С.; Степаненко, Р.Л.
2022Лямбліозна інвазія як чинник імунологічних зрушень при хронічних дерматозахГуз, Л.О.
2022Дерматологічні аспекти COVID-19 у дітей (міжнародний досвід та випадки з практики)Гарас, М.Н.; Іванова, Л.А.; Горбатюк, І.Б.; Романчук, Л.І.
2022Клінічне значення шкірних проявів ендокринних порушеньГаєвська, М.Ю.; Чорна, І.В.; Чебан, Н.М.; Клімук, А.В.
2022Інфекційний та дерматологічний статус при атопічному дерматиті у дітейГаєвська, М.Ю.; Полудняк, Р.А.; Акшаєва, І.М.; Клімук, А.В.
2022Сучасні підходи до застосування антимікотиків в терапії грибкових уражень шкіри і нігтівГаєвська, М.Ю.; Клобушняк, А.Р.; Довбуш, К.С.; Клімук, А.В.
2022Гастродуоденальні захворювання як обтяжливий чинник перебігу акнеВолошина, Н.О.; Денисенко, О.І.; Волошина, Х.-Б.А.
2022Акне – місія здійсненна? Консенсус між дерматологією та косметологієюВозняк, І.Я.; Сизон, О.О.; Чаплик-Чижо, І.О.; Вольбин, С.В.
2022Особливості клінічної ефективності мезотерапії у лікуванні андрогенетичної алопеції у жінокБуянова, І.О.; Николайчук, Х.Я.; Тороус, І.М.
2022Дослідження окремих ланок патогенезу червоного плескатого лишаюБродовська, Н.Б.; Денисенко, О.І.
2022Пробіотики в лікуванні хронічної екземиБолотна, Л.А.; Лисенко, К.І.; Саріан, О.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 63