Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/25036
Title: Пропедевтика ортопедичної стоматології
Authors: Бєліков, Олександр Борисович
Гавалешко, Василь Петрович
Issue Date: 2024
Publisher: Буковинський державний медичний університет
Citation: Бєліков О.Б., Гавалешко В.П. Пропедевтика ортопедичної стоматології: навч.-метод. посіб. на електр. носії. Вид. 2-ге допов. Чернівці, 2024. 140 с., іл.
Abstract: Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно навчальної програми з дисципліни «Пропедевтика ортопедичної стоматології» для підготовки студентів 2 курсу стоматологічного факультету з спеціальності 221 «Стоматологія», галузі знань 22 «Охорона здоров’я». У посібнику викладене поглиблене вивчення принципів роботи ортопедичного кабінету, основ функціональної анатомії, окремих питань клінічного матеріалознавства, наприклад, відбиткових матеріалів, основних технологічних процесів виготовлення різних конструкцій зубних протезів, що має на меті підготувати студентів до роботи в клінічному стоматологічному кабінеті. Перш за все, даний посібник спрямований на покращення фахової підготовки студентів, підвищення їх професійної майстерності, ознайомлення з новітніми досягненнями медичної стоматологічної науки. Для студентів стоматологічних факультетів закладів вищої медичної освіти.
Description: Навчально-методичний посібник на електронному носії для самостійної позааудиторної та аудиторної роботи студентів 2 курсу стоматологічного факультету
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/25036
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bielikov O.B. ta in. Propedevtyka_ukr_2024.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.