Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПерепелиця, О.О.-
dc.coverage.temporal05, 07, 12 лютого 2024 р.uk
dc.date.accessioned2024-03-25T10:37:39Z-
dc.date.available2024-03-25T10:37:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.isbn978-617-519-077-7-
dc.identifier.urihttp://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/24451-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherБуковинський державний медичний університетuk_UA
dc.titleОцінка вмісту цинку в харчових раціонах першокурсниківuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.citation.conference105-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету, присвячена 80-річчю БДМУuk
dc.event.placeЧернівціuk
Располагается в коллекциях:СЕКЦІЯ 5. Актуальні питання біологічної та фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Perepelytsia O.O. Otsinka vmistu tsynku_ukr_82-83.pdf241.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.