Секція 12. Актуальні питання анестезіології та інтенсивної терапії : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Зміни експресії інсуліну антигенпрезентуючими клітинами тимуса та синтезу клітинних рецепторів CD4+ і CD8+ -клітин у щурів із стрептозотоцин-індукованим цукровим діабетом, ускладненим ішемічно-реперфузійним пошкодженням головного мозкуТкачук, О.В.
2014Гостра кишечна недостатність у хворих на панкреатитРотар, О.В.; Ротар, В.І.
2014Прооксидантні зміни у печінці статевозрілих щурів залежно від швидкості ацетилування під впливом «надпорогової» дози марганцю хлоридуПетринич, В.В.
2014Оптимізація токсиновидільної функції нирок при тяжкому ендотоксикозіКоновчук, В.М.; Акентьєв, С.О.
2014Застосування кінетотерапії при проведенні трансуретральних резекцій передміхурової залози та її вплив на стан центральної гемодинамікиКокалко, М.М.; Коновчук, В.М.; Акентьєв, С.О.; Ковтун, А.І.; Андрущак, А.В.
2014Стан функцій нирок при застосуванні ГБО у хворих з гнійно-септичними ускладненнями в післяопераційному періодіКовтун, А.І.; Коновчук, В.М.; Акентьєв, С.О.; Кокалко, М.М.
2014Вплив плазмосорбції на динаміку білірубіну та його фракцій при лікуванні синдрому печінкової недостатностіАкентьєв, С.О.; Коновчук, В.М.; Ковтун, А.І.; Кокалко, М.М.; Кифяк, П.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7