Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Порівняння ефективності методів визначення чутливості до антимікотиків резистентних дріжджоподібних грибів роду CandidaЯковичук, Н.Д.; Дейнека, С.Є.
2014Microflora of preepithelial mucous layer of colon in albino rats with experimental diabetes mellitusSydorchuk, L.I.
2014Контамінація тканини регіональних мезентеріальних лімфатичних вузлів у процесі формування та розвитку гострого деструктивного панкреатитуРотар, Д.В.
2014Здобутки кафедри мікробіології та вірусології Буковинського державного медичного університету у проведенні мікробіологічних дослідженьПатратій, В.К.; Бурденюк, І.П.
2014Мікотоксини та мікотоксикозиМіхєєв, А.О.
2014Асоціативні зв’язки поліморфізму гена ангіотензин-перетворюючого ферменту (АСЕ, І/D) з товщиною «інтима-медіа» артерій еластичного типу та змінами мікробіоценозу товстої кишки у хворих на артеріальну гіпертензіюКушнір, О.В.; Сидорчук, Л.П.; Жуковський, О.М.; Іфтода, О.М.
2014Корекція модифікованих факторів ризику як основна стратегія немедикаментозного лікування артеріальної гіпертензії та профілактики серцево-судинних катастрофКушнір, О.В.; Власик, Л.І.; Візнюк, І.Д.; Чепишка, М.М.
2014Інтерпретація результатів бактеріологічного аналізу сечіДейнека, С.Є.; Бліндер, О.В.; Бліндер, О.О.
2014Пошук нових хіміотерапевтичних препаратів з антимікробною дієюГуменна, А.В.; Дейнека, С.Є.; Ротар, Д.В.
2014Гігієнічна оцінка вмісту поліненасичених жирних кислот у харчових раціонах дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, T.I.; Коротун, О.П.
2014Антимікробна активність та спектр антимікробної дії деяких нових похідних піразолу та імідазалу in vitroБурденюк, І.П.; Чорноус, В.О.; Патратій, В.К.
2014Етіологічна структура інфекцій сечової системи, її залежність від статі та зв’язок з резидентною мікрофлорою сечі серед дитячого населення м. Чернівці та Чернівецької областіБліндер, О.О.; Бліндер, О.В.; Дейнека, С.Є.; Андрійчук, Т.П.
2014Етіологічний спектр та властивості збудників гнійно-запальних процесів у військовослужбовців строкової служби Чернівецького гарнізонуБендас, В.В.
2014Гігієнічна характеристика гострого впливу наночастинок срібла на мишейАндрійчук, Н.Й.; Власик, Л.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14