Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці : [14] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Порівняння ефективності методів визначення чутливості до антимікотиків резистентних дріжджоподібних грибів роду CandidaЯковичук, Н.Д.; Дейнека, С.Є.
2014Microflora of preepithelial mucous layer of colon in albino rats with experimental diabetes mellitusSydorchuk, L.I.
2014Контамінація тканини регіональних мезентеріальних лімфатичних вузлів у процесі формування та розвитку гострого деструктивного панкреатитуРотар, Д.В.
2014Здобутки кафедри мікробіології та вірусології Буковинського державного медичного університету у проведенні мікробіологічних дослідженьПатратій, В.К.; Бурденюк, І.П.
2014Мікотоксини та мікотоксикозиМіхєєв, А.О.
2014Асоціативні зв’язки поліморфізму гена ангіотензин-перетворюючого ферменту (АСЕ, І/D) з товщиною «інтима-медіа» артерій еластичного типу та змінами мікробіоценозу товстої кишки у хворих на артеріальну гіпертензіюКушнір, О.В.; Сидорчук, Л.П.; Жуковський, О.М.; Іфтода, О.М.
2014Корекція модифікованих факторів ризику як основна стратегія немедикаментозного лікування артеріальної гіпертензії та профілактики серцево-судинних катастрофКушнір, О.В.; Власик, Л.І.; Візнюк, І.Д.; Чепишка, М.М.
2014Інтерпретація результатів бактеріологічного аналізу сечіДейнека, С.Є.; Бліндер, О.В.; Бліндер, О.О.
2014Пошук нових хіміотерапевтичних препаратів з антимікробною дієюГуменна, А.В.; Дейнека, С.Є.; Ротар, Д.В.
2014Гігієнічна оцінка вмісту поліненасичених жирних кислот у харчових раціонах дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. ЧернівціВласик, Л.І.; Фундюр, Н.М.; Грачова, T.I.; Коротун, О.П.
2014Антимікробна активність та спектр антимікробної дії деяких нових похідних піразолу та імідазалу in vitroБурденюк, І.П.; Чорноус, В.О.; Патратій, В.К.
2014Етіологічна структура інфекцій сечової системи, її залежність від статі та зв’язок з резидентною мікрофлорою сечі серед дитячого населення м. Чернівці та Чернівецької областіБліндер, О.О.; Бліндер, О.В.; Дейнека, С.Є.; Андрійчук, Т.П.
2014Етіологічний спектр та властивості збудників гнійно-запальних процесів у військовослужбовців строкової служби Чернівецького гарнізонуБендас, В.В.
2014Гігієнічна характеристика гострого впливу наночастинок срібла на мишейАндрійчук, Н.Й.; Власик, Л.І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 14 of 14