Секція 3. Нейроімуноендокринна регуляція в нормі та при патології : [11] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Особливості фібринолізу та протеолізу у ендокринних залозах щурів за поєднаної дії гіпобаричної гіпоксії та зміненої тривалості фотоперіодуЯсінська, О.В.; Анохіна, С.І.; Кузнєцова, О.В.
2014Статеві особливості реагування тканинного фібринолізу та протеолізу у надниркових залозах статевонезрілих щурів за адаптації до гіпобаричної гіпоксії та зміненого фотоперіодуХодоровський, Г.І.; Ясінська, О.В.
2014Прояви оксидативного та нітрозативного стресу в нирках і міокарді щурів зі стрептозотоцин-індукованим діабетом, ускладненим ішемією-реперфузією головного мозкуТкачук, С.С.; Мислицький, В.Ф.; Ткачук, О.В.
2014Зміни вмісту метаболітів оксиду азоту в структурах лімбіко-гіпоталамічного комплексу за умов ішемічного та ішемічно-реперфузійного пошкодженняТимофійчук, І.Р.; Швець, В.І.
2014Вплив блокади синтезу монооксиду нітрогену на хроноритмічну регуляцію кислотнорегулювальної функції нирок за умов гіпофункції пінеальної залозиСемененко, С.Б.
2014Порушення функції нирок за першої стадії гарячкиРоговий, Ю.Є.; Копчук, Т.Г.; Філіпова, Л.О.
2014Ниркові ефекти води низького поверхневого натягу та від’ємного окисно-відновного потенціалуРоговий, Ю.Є.; Колеснік, О.В.; Залявська, О.В.; Філіпова, Л.О.
2014Патофізіологічний аналіз літотрипсії ниркових каменів розміром 0,6-1,0 см верхньої, середньої ділянок чашечки та верхньої третини сечоводуРоговий, Ю.Є.; Арійчук, О.І.
2014Фібринолітична активність у гіпокампі щурів за ішемії головного мозку та вплив на неї оксиду азотуКуровська, В.О.; Ткачук, С.С.
2014Вплив двобічної каротидної ішемії-реперфузії на сумарну щільність апоптично змінених клітин різних часток кори великих півкуль головного мозку в щурів з експериментальним цукровим діабетомКметь, Т.І.; Бойчук, Т.М.
2014Функція нирок у щурів, народжених від інтоксикованих кадмієм самицьГордієнко, В.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11