Секція 3. Нейроімуноендокринна регуляція в нормі та при патології : [11] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Особливості фібринолізу та протеолізу у ендокринних залозах щурів за поєднаної дії гіпобаричної гіпоксії та зміненої тривалості фотоперіодуЯсінська, О.В.; Анохіна, С.І.; Кузнєцова, О.В.
2014Статеві особливості реагування тканинного фібринолізу та протеолізу у надниркових залозах статевонезрілих щурів за адаптації до гіпобаричної гіпоксії та зміненого фотоперіодуХодоровський, Г.І.; Ясінська, О.В.
2014Прояви оксидативного та нітрозативного стресу в нирках і міокарді щурів зі стрептозотоцин-індукованим діабетом, ускладненим ішемією-реперфузією головного мозкуТкачук, С.С.; Мислицький, В.Ф.; Ткачук, О.В.
2014Зміни вмісту метаболітів оксиду азоту в структурах лімбіко-гіпоталамічного комплексу за умов ішемічного та ішемічно-реперфузійного пошкодженняТимофійчук, І.Р.; Швець, В.І.
2014Вплив блокади синтезу монооксиду нітрогену на хроноритмічну регуляцію кислотнорегулювальної функції нирок за умов гіпофункції пінеальної залозиСемененко, С.Б.
2014Порушення функції нирок за першої стадії гарячкиРоговий, Ю.Є.; Копчук, Т.Г.; Філіпова, Л.О.
2014Ниркові ефекти води низького поверхневого натягу та від’ємного окисно-відновного потенціалуРоговий, Ю.Є.; Колеснік, О.В.; Залявська, О.В.; Філіпова, Л.О.
2014Патофізіологічний аналіз літотрипсії ниркових каменів розміром 0,6-1,0 см верхньої, середньої ділянок чашечки та верхньої третини сечоводуРоговий, Ю.Є.; Арійчук, О.І.
2014Фібринолітична активність у гіпокампі щурів за ішемії головного мозку та вплив на неї оксиду азотуКуровська, В.О.; Ткачук, С.С.
2014Вплив двобічної каротидної ішемії-реперфузії на сумарну щільність апоптично змінених клітин різних часток кори великих півкуль головного мозку в щурів з експериментальним цукровим діабетомКметь, Т.І.; Бойчук, Т.М.
2014Функція нирок у щурів, народжених від інтоксикованих кадмієм самицьГордієнко, В.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11