Секція 15. Актуальні питання шкірно-венеричних, інфекційних хвороб та туберкульозу : [18] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Характер порушень органів системи травлення та тиреоїдна активність у хворих на хіміорезистентний туберкульозТодоріко, Л.Д.
2015Показники цитокінового профілю у хворих на екзему з різним клінічним перебігом дерматозуСтепан, Н.А.; Денисенко, О.І.
2015Поліморфізм генів системи детоксикації ксенобіотиків у хворих на туберкульоз легень із супутнім ураженням печінкиСем’янів, І.О.; Сливка, В.І.
2015Стан мікрофлори товстого кишечника в динаміці лікування туберкульозу легеньПідвербецька, О.В.; Степаненко, В.О.; Бойко, А.В.
2015Герпетична інфекція у структурі ВІЛ-асоційованих захворюваньМоскалюк, В.Д.; Соколенко, М.О.; Голяр, О.І.; Возна, Х.І.; Кривецька, С.С.
2015Динаміка показників клітинної ланки системного імунітету у хворих на вульгарні вугри у процесі комплексного лікуванняКарвацька, Ю.П.
2015Кореляційний аналіз інтегральних індексів ендогенної інтоксикації у хворих із мультирезистентністюЄременчук, І.В.
2015Застосування емолієнтів у комплексному лікуванні хронічної екземиДенисенко, О.І.; Писаренко, Н.Ю.; Суховерська, О.Б.
2015Динаміка показників оксидантно-антиоксидантного гомеостазу у хворих на артропатичний псоріаз у процесі комплексного лікування із поєднаним застосуванням засобів гепатопротекторної та антиоксидантної діїДенисенко, О.І.
2015Епідеміологічні особливості вірусного гепатиту С на БуковиніДавиденко, О.М.; Мироник, О.В.
2015Віддалені результати терапії хворих на хронічні дерматози із супутньою патологією гепатобіліарної системиГулей, Л.О.; Перепічка, М.П.
2015Реактивна відповідь нейтрофілів периферійної крові і загальна імунна реактивність організму хворих на сальмонельозГоляр, О.І.; Москалюк, В.Д.; Возна, Х.І.; Кривецька, С.С.; Рудан, І.В.
2015Показники деяких інтерлейкінів у хворих на туберкульозГерман, А.О.
2015Вплив засобів гепатопротекторної та антиоксидантної дії на перебіг та ефективність лікування псоріазуГаєвська, М.Ю.
2015Показники про- та протизапальних цитокінів у хворих на вульгарні вугри різного ступеня тяжкостіВолошина, Н.О.; Денисенко, О.І.
2015Роль ендотелію у патогенезі ВІЛ-інфекціїВозна, Х.І.; Меленко, С.Р.
2015Клінічна ефективність диференційованого підходу до лікування хворих на вульгарний та артропатичний псоріаз у різних фізико-географічних районах Чернівецької областіВисочанська, Т.П.
2015Клініко-мікробіологічна ефективність Ентеролу-250 у комплексній терапії харчових токсикоінфекцій і гастроінтестинального сальмонельозу на БуковиніВенгловська, Я.В.; Сидорчук, А.С.; Богачик, Н.А.; Сорохан, В.Д.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18