Секція 5. Актуальні питання експериментальної біохімії : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Вплив похідних імідазолу на активності глюкозо-6-фосфатази й аргінази в печінці щурів за умов токсичного гепатитуЯремій, І.М.; Паламар, А.О.; Чорноус, В.О.
2015Вплив мелатоніну на активності глюкозо-6-фосфатдегідрогенази та глутатіонредуктази в тканинах щурів із алоксановим цукровим діабетомЯремій, І.М.
2015Перспективи пошук біологічно активних речовин в ряду похідних 5-карбофункціоналізованих імідазолівЧорноус, В.О.; Грозав, А.М.
2015Пригнічення малатдегідрогеназної активності в тканинах печінки та скелетних м'язів за дії щавлевої кислоти in vitroХлус, К.М.
2015Оцінка поглинання флуоридів рослинами виду Artemisia absinthium L. лучних біотопів Чернівецької області за дії абіотичних чинниківПерепелиця, О.О.; Панімарчук, О.І.
2015Синтез і властивості похідних 5-(4-піразоліл)-1,2,4-триазолу та 3-(4-піразоліл)-1,2,4-триазоло [3,4-е] [1,4]-оксазинуПанасенко, Н.В.; Братенко, М.К.
2015Критерії та механізми виникнення монотонних і коливних нестійкостей стаціонарних станів в електрохімічних системах N-NDR типуМіщенчук, В.В.; Ткачук, М.М.; Юзькова, В.Д.; Костюк, Л.С.
2015Вплив мелатоніну на функціонування глутатіонової системи в крові щурів з тетрахлорметановим гепатитом за умов штучного рівноденняЛенга, Е.Л.
2015Вплив екзогенного мелатоніну на активність піруваткінази та глюкозо-6-фосфатази в тканинах щурів з алоксановим діабетомКушнір, О.Ю.
2015Математичне планування як спосіб кореляції «склад системи-властивості» колоїдних розчинів наночастинок CdSКрупко, О.В.
2015Дослідження електрохімічних та спектральних властивостей гетероструктур на основі діоксиду титану та барвників карбоціанінового рядуКропельницька, Ю.В.
2015Вплив мелатоніну на цитохромоксидазну та каталазну активності у мітохондріях нефроцитів за умов токсичної дії 2,4-динітрофенолаДікал, М.В.; Ференчук, Є.О.
2015Зміна активності глутатіон-S-трансферази в нирках щурів за умов алоксанового діабету та введення мелатонінуДавидова, Н.В.
2015Активність антиоксидантних ферментів постмітохондріальної фракції печінки щурів за умов алоксанового діабетуГригор’єва, Н.П.; Мещишен, І.Ф.; Лопушинська, І.В.
2015Вплив 7 добового введення мелатоніну на вміст гідроген сульфіду, SH-груп та активність глутатіонпероксидази в крові щурів при алоксановому цукровому діабетіГеруш, І.В.; Лугініч, Н.М.
2015Зміна ТБК-реакційних продуктів та продуктів перекисного окиснення протеїнів у тканинах нирок щурів за дії меркурію дихлоридуВелика, А.Я.
2015Антигіпоксантна активність похідного-лідера 2-бензамідо-2-(2-оксоіндолін-3-іліден) оцтової кислоти за умов гемічної гіпоксіїБукатару, Ю.С.
2015Оцінка рівня ендогенної інтоксикації щурів за умов тривалого введення глутамату натріюБевзо, В.В.
2015Синтез і властивості похідних етилових естерів 1-арил-4-форміл-3-піразолкарбонових кислотБарус, М.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19