Секція 3. Нейроімуноендокринна регуляція в нормі та при патології : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Вплив епіфіза мозку і гіпобаричної гіпоксії на протеоліз у тканинах ясен у статевозрілих самців щурівХодоровський, Г.І.; Дмитренко, Р.Р.; Ясінська, О.В.; Швець, В.І.
2015Динаміка окремих патобіохімічних показників у нирках і міокарді щурів зі стрептозотоцин-індукованим діабетом, ускладненим ішемією-реперфузією головного мозкуТкачук, С.С.; Гавалешко, В.П.
2015Стан проокисно-антиоксидантної системи кори наднирникових залоз за умов ішемічно-реперфузійного пошкодження головного мозку та вікові особливості реакції кортизолуТимофійчук, І.Р.; Анохіна, С.І.
2015Вплив гіпофункції шишкоподібної залози на особливості циркадіанних перебудов кислотнорегулювальної функції нирокСемененко, С.Б.; Кузнєцова, О.В.
2015Вплив мексидолу, тіотріазоліну та мікрогідрину на патогенез першої стадії гарячкиРоговий, Ю.Є.; Копчук, Т.Г.; Філіпова, Л.О.; Колеснік, О.В.
2015Патофізіологія дисфункції проксимального відділу нефрона за формування ниркових каменів розміром 0,6-1,0 см верхньої, середньої ділянок чашечки та верхньої третини сечоводуРоговий, Ю.Є.; Арійчук, О.І.; Філіпова, Л.О.
2015Видовий склад та популяційний рівень мікробіоти товстої кишки у щурів із віддаленими наслідками неповної глобальної ішемії-реперфузії головного мозкуПовар, М.А.
2015Ефекти каротидної ішемії-реперфузії на стан катехоламінергічних систем кіркових та лімбіко-гіпоталамічних структур мозку в старих щурівМислицький, В.Ф.; Ткачук, С.С.
2015Особливості добових біоритмів окиснювальної модифікації білків у плазмі щурів різного віку та зміни їх за тривалої експозиції низьких доз кадмію хлоридуГордієнко, В.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9