Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вплив епіфіза мозку і гіпобаричної гіпоксії на протеоліз у тканинах ясен у статевозрілих самців щурівХодоровський, Г.І.; Дмитренко, Р.Р.; Ясінська, О.В.; Швець, В.І.
2015Вплив гіпофункції шишкоподібної залози на особливості циркадіанних перебудов кислотнорегулювальної функції нирокСемененко, С.Б.; Кузнєцова, О.В.
2015Вплив мексидолу, тіотріазоліну та мікрогідрину на патогенез першої стадії гарячкиРоговий, Ю.Є.; Копчук, Т.Г.; Філіпова, Л.О.; Колеснік, О.В.
2015Патофізіологія дисфункції проксимального відділу нефрона за формування ниркових каменів розміром 0,6-1,0 см верхньої, середньої ділянок чашечки та верхньої третини сечоводуРоговий, Ю.Є.; Арійчук, О.І.; Філіпова, Л.О.
2015Стан проокисно-антиоксидантної системи кори наднирникових залоз за умов ішемічно-реперфузійного пошкодження головного мозку та вікові особливості реакції кортизолуТимофійчук, І.Р.; Анохіна, С.І.
2015Динаміка окремих патобіохімічних показників у нирках і міокарді щурів зі стрептозотоцин-індукованим діабетом, ускладненим ішемією-реперфузією головного мозкуТкачук, С.С.; Гавалешко, В.П.
2015Ефекти каротидної ішемії-реперфузії на стан катехоламінергічних систем кіркових та лімбіко-гіпоталамічних структур мозку в старих щурівМислицький, В.Ф.; Ткачук, С.С.
2015Особливості добових біоритмів окиснювальної модифікації білків у плазмі щурів різного віку та зміни їх за тривалої експозиції низьких доз кадмію хлоридуГордієнко, В.В.
2015Видовий склад та популяційний рівень мікробіоти товстої кишки у щурів із віддаленими наслідками неповної глобальної ішемії-реперфузії головного мозкуПовар, М.А.