Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22936
Назва: Гігієнічна характеристика збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в ДНЗ м. Чернівці
Автори: Власик, Л.І.
Фундюр, Н.М.
Кушнір, О.В.
Грачова, Т.І.
Іфтода, О.М.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/22936
ISBN: 978-966-697-627-0
Розташовується у зібраннях:Секція 8. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vlasyk L.I. ta in. Hihiienichna kharakterystyka_ukr_165-166.pdf443.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.