Секція 14. Клінічна онкологія, променева діагностика та променева терапія : [38] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Клініко-анамнестичні особливості перебігу вугрової хвороби на тлі супутніх латентних захворювань кишківникаШуленіна, О.В.
2016Профіль резистентності мікобактерій туберкульозу, виділених від хворих на рифампіцин-резистентний туберкульоз за GeneXpert MBT/RifШаповалов, В.П.
2016Показники ендогенної інтоксикації у хворих на туберкульоз легеньЧоботар, А.О.
2016Сучасні аспекти формування резистентного туберкульозу: роль супутньої патології травної системиТодоріко, Л.Д.
2016Рентгенологічна семіотика саркоїдозуТодоріко, Л.Д.
2016Механізми реалізації протизапальних ефектів глюкокотикоїдних гормонів при захворюваннях органів диханняТодоріко, Л.Д.
2016Динаміка рівня кортизола при хронічних обструктивних захворювань легень у літнього та старечого вікуТодоріко, Л.Д.
2016Роль нетрадиційних методів у лікування хворих на туберкульоз легеньСтепаненко, В.О.
2016Динаміка неоптерину, про- і протизапальних цитокінів у хворих на екзему при застосуванні різних методів лікуванняСтепан, Н.А.
2016Імунотропна терапія рецидивуючої ВІЛ-асоційованої герпетичної інфекціїСоколенко, М.О.
2016Імунопрофілактика туберкульозу в УкраїніСливка, В.І.
2016Значення локального протеолізу і фібринолізу в порушенні функції зовнішнього дихання у хворих на туберкульоз легеньСливка, В.І.
2016Оптимізація програми лікування хворих на вперше діагностований туберкульоз легень із супутнім ураженням гепато-панкреато-біліарної системиСем’янів, І.О.
2016Стан кишкової проникності при туберкульозі легень з різним профілем фармакорезистентностіПідвербецька, О.В.
2016Порівняльна ефективність застосування септолете та септефрілу в комплексному лікуванні хворих на гострі респіраторні вірусні інфекціїМироник, О.В.; Давиденко, О.М.
2016Стан показників системного імунітету та кишкового біоценозу у хворих на вульгарні вугри – мешканців Чернівецької областіКарвацька, Ю.П.
2016Ураження дітей Toxocara canis: клінічна симптоматика та інструментально-лабораторні показникиЗахарчук, О.І.
2016Встановлення інтенсивності апоптозу епітеліоцитів бронхів при мультирезистентному туберкульозі легеньЄременчук, І.В.
2016Стан захворюваності та особливості клінічного перебігу вугрів рожевих у мешканців Чернівецької областіДенисенко, О.І.
2016Особливості клінічних проявів алергічних дерматозів у хворих із супутніми дифузними ураженнями печінки невірусного походженняГулей, Л.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38