Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21800
Назва: Особливості споживання студентською молоддю харчових продуктів, що містять кофеїн
Автори: Фундюр, Н.М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Буковинський державний медичний університет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21800
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fundiur N.M. Osoblyvosti spozhyvannia_ukr_253.pdf177.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.