Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098
Title: Забруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблема
Authors: Жуковський, O.M.
Issue Date: 2023
Publisher: Буковинський державний медичний університет
Abstract: Забруднення навколишнього середовища діоксинами є однією з серйозних екологічних проблем, що загрожують цивілізації. Учені вважають, що розміри загрози людству від забруднення довкілля цими хімічними сполуками можна порівняти з наслідками застосування ядерної зброї. Наукова спільнота, громадськість, законодавці серйозно занепокоєні тим, що дані ксенобіотики навіть у дуже малих кількостях мають негативний вплив на здоров’я людей при тривалому контакті.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098
ISBN: 978-617-519-019-7
Appears in Collections:СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jykovskiy_213-14.pdf542.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.