Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жуковський, O.M. | uk_UA |
dc.coverage.temporal | 06, 08, 13 лютого 2023 р. | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T13:00:06Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T13:00:06Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-519-019-7 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/21098 | - |
dc.description.abstract | Забруднення навколишнього середовища діоксинами є однією з серйозних екологічних проблем, що загрожують цивілізації. Учені вважають, що розміри загрози людству від забруднення довкілля цими хімічними сполуками можна порівняти з наслідками застосування ядерної зброї. Наукова спільнота, громадськість, законодавці серйозно занепокоєні тим, що дані ксенобіотики навіть у дуже малих кількостях мають негативний вплив на здоров’я людей при тривалому контакті. | uk_UA |
dc.format.extent | c. 213-214 | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Буковинський державний медичний університет | uk_UA |
dc.title | Забруднення харчових продуктів діоксинами як медико-екологічна проблема | uk_UA |
dc.type | Thesis | en |
dc.citation.conference | 104-а науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету | uk_UA |
dc.event.place | Чернівці | uk_UA |
dc.source.name | Збірник матеріалів підсумкової 104-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | СЕКЦІЯ 10. Гігієна середовища і вивчення нових антимікробних речовин в експерименті і клініці |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Jykovskiy_213-14.pdf | 542.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.