Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19724
Назва: Антиаліментарний вплив транс-ізомерів жирних кислот як складових харчового раціону
Автори: Жуковський, О.М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: БДМУ
Бібліографічний опис: 103-а підсумкова науково-практична конференція з міжнародною участю професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19724
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ 10. ГІГІЄНА СЕРЕДОВИЩА І ВИВЧЕННЯ НОВИХ АНТИМІКРОБНИХ РЕЧОВИН В ЕКСПЕРИМЕНТІ І КЛІНІЦІ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
223-224_Жуковський.pdf23.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.