Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19001
Title: Матеріали наук.-практ. інтернет-конференції "Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині" (Чернівці, 27 лист. 2019 р.)
Other Titles: CONFERENCE PROCEEDINGS DEVELOPMENT OF NATURAL SCIENCES AS A BASIS OF NEW ACHIEVEMENTS IN MEDICINE
Authors: Федів, В.І. (ред.)
Issue Date: 2019
Citation: Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині: Матеріали наук.-практ. інтернет-конференції (Чернівці, 27 лист. 2019 р.) /ред. В.І. Федів.- Чернівці: БДМУ, 2019. - 390 с.
Abstract: Медицина є прикладом інтеграції багатьох наук. Наукові дослідження у сучасній медицині на основі досягнень фізики, хімії, біології, інформатики та інших наук відкривають нові можливості для вивчення процесів, які відбуваються в живих організмах, та вимагають якісних змін у підготовці медиків. Науково-практична інтернет-конференція «Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині» покликана змінювати свідомість людей, характер їхньої діяльності та стимулювати зміни у підготовці медичних кадрів. Вміле застосування сучасних природничо-наукових досягнень є запорукою подальшого розвитку медицини як галузі знань. Конференція присвячена висвітленню нових теоретичних і прикладних результатів у галузі природничих наук та інформаційних технологій, що є важливими для розвитку медицини та стимулювання взаємодії між науковцями природничих та медичних наук.
URI: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/19001
ISSN: 978-966-697-840-3
Appears in Collections:Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині (збірник)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papers.pdf8.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.