Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 45.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Peculiarities of pathogenetic changes in stable angina in the analysis of heart attackAl Salama, Muhammad Wathek
2022Changes in vascular endothelium on the background of coronary heart disease and atherosclerosisGingulyak, O.M.
2022Adjuvant therapy of meteosensivity patients with ischemic heart diseaseBachuk-Ponych, N.V.
2022Сardiovascular risk as a comorbidity phenomenon in patients with goutDogolich, O.I.
2022Вплив метаболітотропної терапії із використанням кверцетину і аргініну гідрохлориду на перебіг захворювання у хворих на гіпертонічну хворобу II стадії у поєднанні з ішемічною хворобою серця та цукровим діабетом 2Білецький, С.В.
2022Вплив індексу маси тіла на вираженість метаболічних порушень у хворих на артеріальну гіпертензію асоційовану з ішемічною хворобою серця та цукровим діабетом типу 2Казанцева, Т.В.
2022Вплив гіперурикемії на рівень кардіомаркерів, стан коронарного та функціонального резервів у хворих на стабільну стенокардіюМаліневська-Білійчук, О.В.
2022Особливості лікування артеріальної гіпертензії у поєднанні з ожирінням з огляду на поліморфізм генів та секреторну активність адипоцитівСоколенко, А.А.
2022Дослідження концентрації SIRT1 в конденсаті видихуванного повітря: перспективи для впровадження неінвазивних методів діагностики ХОЗЛ та ІХСЧобану, Я.В.
2022Вплив статинотерапії на вуглеводну дисфункцію у хворих з артеріальною гіпертензією та супутнім абдомінальним ожиріннямХребтій, Г.І.