Наукова конференція "Вікові аспекти чутливості організму до ксенобіотиків", 24-25 жовтня 2002 р. : [22] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Мікроядерний індекс у клітинах букального епітелію дошкільнят - біоіндикатор екологічного неблагополуччя регіонуСвідер, Т.В.
2002Вікові особливості застосування розвантажувальної дієтотерапіїСплавський, О.І.; Свідер, Т.В.; Горбаль, О.М.
2002Особливості когнітивного розвитку молодших школярів з різних за геохімічною характеристикою зон проживанняЯщенко, Юрій Борисович; Ященко, Юрий Борисович; Колюбакіна, Л.В.
2002Оцінка ефективності адаптації дітей в умовах екологічного неблагополуччяЯщенко, Юрій Борисович; Свідер, Т.В.
2002Виявлення замаскованої харчової алергії як вікового варіанту гіперчутливості до ксенобіотиківЮрчишена, Е.В.
2002Діагностика та принципи лікування гострого нітратного отруєння у дітей грудного вікуЯщенко, Юрій Борисович
2002Пізнавальні здібності дітей старшого дошкільного віку з різних за геохімічною характеристикою зон проживанняЯщенко, Юрій Борисович; Ященко, Людмила Василівна
2002Клінічні особливості бронхообструктивного синдрому при алергії до ксенобіотиків у дітей раннього вікуОлійник, О.В.; Юрчишена, Е.В.; Марандюк, С.П.
2002Клінічне значення реакції еозинофілів крові у виявленні гіперчутливості до ксенобіотиків у дітей раннього вікуОлійник, О.В.
2002Роль несприятливих екологічних факторів в розвитку гострого токсикозу у дітей раннього вікуМарандюк, С.П.; Ященко, Юрій Борисович
2002Фраксипарін у лікуванні судинної патології органу зоруРудковська, О.Д.
2002Про критичні періоди можливого виникнення деяких природжених вад спільної жовчної протокиРябий, С.І.; Луканьова, С.М.; Лютик, М.Д.
2002Показники киснезалежного метаболізму нейтрофільних гранулоцитів крові у дітей в зоні екологічної катастрофиКолюбакіна, Л.В.
2002Діагностична цінність визначення С-реактивного білку та функціональної активності нейтрофільних гранулоцитів крові при інфекційно-запальних процесах у недоношених дітейКолюбакіна, Л.В.; Мазен, Аль Абуд
2002Вплив фітоестрогенів сої на статеве дозрівання дівчатокДруца, І.О.; Воскресенська, О.О.; Друца, І.С.
2002Інтенсивне лікування хворих з екзогенними отруєннями з включенням еферентної терапіїАкентьєв, С.О.
2002Сорбційна детоксикація в інтенсивній терапіїАкентьєв, С.О.; Кокалко, М.М.; Бесараба, І.Л.; Акентьєва, С.Ф.
2002Вплив комп'ютерних програм на розвиток органу зору дітей з амбліопієюГолубовська, Н.М.; Михайловська, Т.М.; Буздуган, В.О.
2002Респіраторні захворювання дошкільнят в асоціації із вмістом важких металів у грунті районів їх помешканняБезрукова, Т.Л.
2002Пошук ефективних сорбентів для покращення якості питної води та захисту різних вікових груп населення від важких металівНаконечна, Н.Й.; Наконечний, Й.Й.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 22