Наукова конференція "Вікові аспекти чутливості організму до ксенобіотиків", 24-25 жовтня 2002 р. : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2002Мікроядерний індекс у клітинах букального епітелію дошкільнят - біоіндикатор екологічного неблагополуччя регіонуСвідер, Т.В.
2002Вікові особливості застосування розвантажувальної дієтотерапіїСплавський, О.І.; Свідер, Т.В.; Горбаль, О.М.
2002Особливості когнітивного розвитку молодших школярів з різних за геохімічною характеристикою зон проживанняЯщенко, Юрій Борисович; Ященко, Юрий Борисович; Колюбакіна, Л.В.
2002Оцінка ефективності адаптації дітей в умовах екологічного неблагополуччяЯщенко, Юрій Борисович; Свідер, Т.В.
2002Виявлення замаскованої харчової алергії як вікового варіанту гіперчутливості до ксенобіотиківЮрчишена, Е.В.
2002Діагностика та принципи лікування гострого нітратного отруєння у дітей грудного вікуЯщенко, Юрій Борисович
2002Пізнавальні здібності дітей старшого дошкільного віку з різних за геохімічною характеристикою зон проживанняЯщенко, Юрій Борисович; Ященко, Людмила Василівна
2002Клінічні особливості бронхообструктивного синдрому при алергії до ксенобіотиків у дітей раннього вікуОлійник, О.В.; Юрчишена, Е.В.; Марандюк, С.П.
2002Клінічне значення реакції еозинофілів крові у виявленні гіперчутливості до ксенобіотиків у дітей раннього вікуОлійник, О.В.
2002Роль несприятливих екологічних факторів в розвитку гострого токсикозу у дітей раннього вікуМарандюк, С.П.; Ященко, Юрій Борисович
2002Фраксипарін у лікуванні судинної патології органу зоруРудковська, О.Д.
2002Про критичні періоди можливого виникнення деяких природжених вад спільної жовчної протокиРябий, С.І.; Луканьова, С.М.; Лютик, М.Д.
2002Показники киснезалежного метаболізму нейтрофільних гранулоцитів крові у дітей в зоні екологічної катастрофиКолюбакіна, Л.В.
2002Діагностична цінність визначення С-реактивного білку та функціональної активності нейтрофільних гранулоцитів крові при інфекційно-запальних процесах у недоношених дітейКолюбакіна, Л.В.; Мазен, Аль Абуд
2002Вплив фітоестрогенів сої на статеве дозрівання дівчатокДруца, І.О.; Воскресенська, О.О.; Друца, І.С.
2002Інтенсивне лікування хворих з екзогенними отруєннями з включенням еферентної терапіїАкентьєв, С.О.
2002Сорбційна детоксикація в інтенсивній терапіїАкентьєв, С.О.; Кокалко, М.М.; Бесараба, І.Л.; Акентьєва, С.Ф.
2002Вплив комп'ютерних програм на розвиток органу зору дітей з амбліопієюГолубовська, Н.М.; Михайловська, Т.М.; Буздуган, В.О.
2002Респіраторні захворювання дошкільнят в асоціації із вмістом важких металів у грунті районів їх помешканняБезрукова, Т.Л.
2002Пошук ефективних сорбентів для покращення якості питної води та захисту різних вікових груп населення від важких металівНаконечна, Н.Й.; Наконечний, Й.Й.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22