Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/15434
Назва: Характеристика мікрофлори очеревинної порожнини і санація озонованим фізіологічним розчином NaCl у дітей, хворих на перитоніт апендикулярного походження
Інші назви: Характеристика микрофлоры брюшинной полости и санация озонированным физиологическим раствором NaCl у детей с перитонитом аппендикулярного происхождения
A characteristic of the microflora of the abdominal cavity and a sanation with ozonized physiological solution NaCl in children with peritonitis of appendicular origin
Автори: Боднар, Борис Миколайович
Унгурян, Андрій Михайлович
Сидорчук, Ігор Йосипович
Боднар, Олег Борисович
Ключові слова: мікрофлора очеревинної порожнини
перитоніт
діти
озонований фізіологічний розчин NaCl
микрофлора брюшинной полости
перитонит
дети
озонированный физиологический раствор NaCl
abdominal cavity
microflora
peritonitis
children
ozonized physiological NaCl solution
Дата публікації: 2012
Видавництво: Клінічна анатомія та оперативна хірургія
Короткий огляд (реферат): В основу дослідження покладено аналіз мікрофлори очеревинної порожнини у дітей, хворих на перитоніт апендикулярного походження, та визначення чутливості виділених клінічних штамів бактерій до антибіотиків.
В основу исследования положен анализ микрофлоры брюшинной полости у детей, больных перитонитом аппендикулярного происхождения, и определение чувствительности выделенных клинических штаммов бактерий к антибиотикам.
An analysis of the microflora of the abdominal cavity in children, suffering from peritonitis of appendicular origin and an evaluation of susceptibility of discriminated clinical bacterial strains to antibiotics were assumed as the basis of the research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/15434
Розташовується у зібраннях:Статті. Кафедра мікробіології та вірусології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КАОХ_2012_3_078.pdf209.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.